JOUSITUS

Täysin räätälöitävät iskunvaimennintyöt

Suunnittelemme ja valmistamme joustintuet kaikkiin ajoneuvoihin mittatilaustyönä. Valikoimassamme on myös paljon valmiita, toimiviksi testattuja ratkaisuja yleisimpiin kilpa-, henkilö- ja pakettiautoihin. Huollamme ja rakennamme iskunvaimentimia

  • Kilpa-ajoneuvot
  • Harrasteautot
  • Moottoripyörät
  • Moottorikelkat
  • Maastopyörät

Jokaisen suunnittelemamme ja huoltamamme iskunvaimentimen toiminnan voimme todeta myös käytännössä omalla iskunvaimennin dynamometrillämme.

RallySystems on valtuutettu Bilstein Service Center ja Öhlins Service Center. Huollamme myös muita iskunvaimenninmerkkejä kuten Reiger, Bos, WP, ExtremeTech, JRZ, Moton. Lisäksi edustamme myös hollantilaista iskunvaimennin valmistajaa Proflexia

Valikoimastamme löytyy myös merkkikohtaiset erikoisiskunvaimentimet etenkin raskaasti lastattuihin pakettiautoihin (mm. Mercedes Sprinter / Vito, Volkswagen Crafter / Transporter).

Iskunvaimentimen huollon lisäksi on ehdottoman tärkeää alustan oikean toimivuuden varmistamiseksi huoltaa joustintuen runkoputki (puhdistus, laakerointi, rasvaus). Huollamme runkoputket osana iskunvaimennin huoltoa. Ylläpito rasvaukseen, jolla varmistetaan toimivuus koko huoltovälin, löydät valikoimistamme oikeat ja laadukkaat voiteluaineet.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS